Τι κερδίζω
  • Αυξημένη παροχή καυσίμου
  • Μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στο χρόνο
  • Κατάλληλη μέχρι το Stage 3 της APR
  • Ξεχωριστό Calibration του προγράμματος

Περιγραφή

Η αντλία χαμηλής πίεσης από την APR έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή ροή καυσίμου, από το ρεζερβουάρ προς την αντλία υψηλής πίεσης κάτω από πολύ απαιτητικές συνθήκες.

Η κατασκευή του συγκεκριμένου Kit αποτελούσε μεγάλη πρόκληση για την APR εξαιτίας του περιορισμένου χώρου, την συμβατότητα της ECU , υψηλών θερμοκρασιών κλπ.

Συχνά πολλοί βελτιωτές χρησιμοποιούν αντλίες χαμηλής πίεσης από TTRS, RS3 που καλούνται να λειτουργήσουν σε επίπεδα που από την φύση τους δεν είναι σχεδιασμένες να φτάνουν.

Το αποτέλεσμα είναι οι υψηλές θερμοκρασίες που η ECU καλείται να διακόψει με αποτέλεσμα την μη σωστή λειτουργία του οχήματος.

H Low pressure fuel pump της APR, αποτελεί μια πλήρη πρόταση που συνεργάζεται αρμονικά με την ECU του αυτοκινήτου και διαχειρίζεται άψογα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την σωστή λειτουργία.

Οταν οι απαιτήσεις για επιδόσεις αυξάνονται , τότε χρειάζεστε μονάχα την πιο αξιόπιστη λύση

Part Number
MS100078 Complete System for All Wheel Drive Vehicles
MS100071 Complete System for All Wheel Drive Vehicles
Μάρκα Μοντέλο
Audi A3 (MK2)* FWD μόνο
Volkswagen Beetle, CC, Eos,Golf / GTI / Golf R / ED30 / Pirelli / ED35 (MK5 / MK6),     Jetta / GLI / Bora / Vento / Sigitar (MK5 / MK6),Scirocco / Scirocco R. Tiguan
Seat Altea,Leon / Cupra / Cupra R (MK2) ,Toledo (MK2)
Skoda Octavia / VRS (MK2),Yeti
Share