Μάιος 2016

To MK7 GTI βρίσκεται στην αγορά από το 2013. Ναι, 3 χρόνια πέρασαν από την εμφάνιση του δημοφιλέστερου hatch back στην αγορά. Το νέο GΤΙ «φοράει» 2.0 TSI, με τον 4κύλινδρο turbo άμεσου ψεκασμού κινητήρα και με επιδόσεις που φτάνουν

Η αλήθεια είναι πως λίγο πολύ όλοι όσοι έχουν αρχίσει να ανακαλύπτουν τον κόσμο του tuning στο μυαλό τους έχουν πως πρόκεται μονάχα για τον επαναπρογραμματισμό της  ECU εγκεφάλου και κάποια περιφερειακά ή ακόμα και την μετάβαση σε μεγαλύτερο Turbo

Το Thessaloniki Tuning Show θα πραγματοποιηθεί στις 20-21-22 Μαίου 2016 στον εκθεσιακό πολυχώρο της Helexpo. Η APR Greece, o κορυφαίος βελτιωτικός οίκος  για οχήματα Volkswagen, Audi, Porsche, Seat και Skoda θα παρουσιάσει τα προϊόντα της στο 3rd Thessaloniki Tuning Show 2016.

Το μοναδικό αυτό AUDI RS7 κατάφερε να κάνει έναν  κορυφαίο χρόνο. Το αυτοκίνητο , είναι εξοπλισμένο με: - APR ECU Upgrade - APR Cast Downpipes - APR Map Sensors - Awesome GTI inlet pipes - TTE reworked stock turbos - Miltek non-resonated catback - RocEuro intake - 20x10"

Η APR Greece

Στην APR Greece αποστολή μας είναι να παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις μηχανικών βελτιώσεων για οχήματα Volkswagen, Audi, Porsche, Seat και Skoda εξασφαλίζοντας για τον κάθε ενθουσιώδη οδηγό την απόλυτη οδηγική εμπειρία, καθώς με συνέπεια του παρέχουμε την απόλυτη τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις λύσεις που θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε στο δικό σας αυτοκίνητο.

Follow us on Instagram

info@goapr.gr