APR Greece

APR Dealer Conference 2017

Πριν λίγες ημέρες η ομάδα της APR Greece ταξίδεψε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με σκοπό το ετήσιο συνέδριο της APR για τους εισαγωγείς της κάθε χώρας. Η αλήθεια είναι ότι το φετινό συνέδριο μας επιφύλλασε αρκετές εκπλήξεις τόσο για τον τρόπο διεξαγωγής του και τα διάφορα Sessions όσο και για τις εκδηλώσεις κατά την διάρκεια του.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

 

Day 1

Άφιξη στα Headquarters της APR στην Opelika (Alabama) και ήδη αισθάνεσαι από τις  εικόνες που βλέπεις γύρω σου διαφορετικά. Μοναδικές εγκαταστάσεις που δίνουν ακριβώς την εντύπωση που ίσως έχεις και εσυ που διαβάζεις αυτό το άρθρο . Η APR είναι αυτή την στιγμή  ο #1 βελτιωτικός οίκος στον κόσμο για VAG και αμέσως καταλαβαίνεις το γιατί από την πρώτη κιόλας ματιά.  Με γρήγορες ματιές τριγύρω μπορείς να ξεχωρίσεις πως είναι τμηματοποιημένες οι εγκαταστάσεις τους. Γραφεία, Dynos , RnD , Αποθήκες κ.α.

Ήμασταν αρκετά τυχεροί καθώς καταφέραμε να φτάσουμε πιο νωρίς από την κανονική έναρξη του συνεδρίου και ήδη μας περίμενε ο υπεύθυνος calibration του Stage 3(+) για  MQB πλατφόρμες. Ίσως του πιο πολυαναμενόμενου προϊόντος της APR αυτή τη στγμή καθώς έχουν συμπληρωθεί 2 χρόνια έρευνας στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη με demo cars.

Η συζήτηση άκρως ενδιαφέρουσα καθώς είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για το πως προχωράει το calibration , τις αλλαγές που έρχονται σε αυτό το Kit αλλά και σε ποια φάση είναι το calibration στην Ευρώπη. Μερικές εκπλήξεις που θα συνοδεύουν αυτό το KIT  αλλά και επιπλέον hardware που θα είναι διαθέσιμο για αγορά θα ανακοινωθούν σύντομαι από την APR.

Πολύ γρήγορα όμως έφτασε η ώρα για την κανονική έναρξη του συνεδρίου . Γρήγορο Check-in και γρήγορη επιτάχυνση για την δέσμευση μιας καλής θέσης !

IMG_6478

Η πρώτη ημέρα ολοληρώνονται με την σκυτάλη να παίρνουν οι International Account Managers. Ο λόγος περί καλύτερης εσωτερικής λειτουργίας του δικτύου συνεργατών της APR, ενδυνάμωση του Brand σε ξένες αγορές αλλά και χρήσιμα tips που κάνουν την καθημερινότητα των APR Importers πιο εύκολη.  Κάπως έτσι μπαίνουμε στο δίωρο ξεναγήσεων στις εγκαταστάσεις τις APR ενώ παράλληλα απολαμβάνουμε μικρά γεύματα ώστε να πάρουμε δυνάμεις και να περπατήσουμε και τα 7.300τμ των εγκαταστάσεων. Πιστέψτε μας, δεν χάσαμε ούτε και φέτος την ευκαιρία να το κάνουμε.

Το περπάτημα ξεκινάει , τα κινητά αλλά και οι ψηφιακές παίρνουν φωτιά. Μακάρι να μπορούσαμε να μεταφέρουμε σε αυτό το άρθρο όσα είδαμε, τα νέα προϊόντα που έρχονται , δυστυχώς δεν μας επιτρέπεται έως ότου ανακοινωθούν επίσημα.

 

Οι παραγγελίες ετοιμάζονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Οι παραγγελίες ετοιμάζονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

 

Η APR Greece θα είναι από τις πρώτες χώρες που θα δοκιμάσει το Ultra Charger στην Ευρώπη.

Η APR Greece θα είναι από τις πρώτες χώρες που θα δοκιμάσει το UltraCharger στην Ευρώπη.

 

6

Το νέο τμήμα ελέγχου ποιότητας της APR

 

Το τμήμα εξατμίσεων της APR είναι απλά μοναδικό.

Το τμήμα εξατμίσεων της APR είναι απλά μοναδικό.

 

APR IMSA Racecar

 

Το Scirocco Project Car μας στο Forza6 , παιχνίδι που παιζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι της APR.

Το Scirocco Project Car μας στο Forza6 , παιχνίδι που παιζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι της APR.

 

Day 2

Η δεύτερη ημέρα ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του νέου CEO και την ομιλία του. Μας έκανε ιδαίτερη εντύπωση το ήθος, το πάθος η εμπειρία αλλά και η νέα στρατηγική της APR που θα εφαρμοστεί στο άμεσο μέλλον. Καλωσορίζουμε όλες τις αλλαγές που είμαστε σίγουροι,  μόνο σπουδαία νέα θα φέρνουν από εδώ και στο εξής.

 

APR / CEO

APR / CEO

 

Στην συνέχεια οι μηχανικοί της APR Greece ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς είχε έρθει η ώρα να ακούσουν από πρώτο χέρι τις εξελίξεις σε Hardware επίπεδο που ετοιμάζει η APR. Νέα προϊόντα , trouble shooting , Engine Build και διάφορα άλλα που έκαναν τα μάτια τους να λάμπουν από χαρά.

 

 

Η APR Greece στο DC/ 2017

Kάπου εκεί ήρθε και η σειρά μας. Φέτος νοιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς μας ζητήθηκε από την APR να παρουσιάσουμε την στρατηγική Marketing της εταιρίας σε όλους τους Dealers και να μοιραστούμε κάποια Success Stories αλλά και κάποια Insights από τις ενέργειες που κάνουμε. Φυσικά το κάναμε με ιδιαίτερη χαρά. Ευχαριστούμε όλους τους Dealers που αποτέλεσαν το καλύτερο ακροατήριο αλλά και την APR για την μοναδική ευκαιρία που μας έδωσε.

 

APR Greece / Presentation

APR Greece / Presentation

 

presentation2

APR Greece / Presentation

Με το πέρας των παρουσιάσεων, μικρές ομάδες οργανώθηκαν με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων αλλά και να τεθούν διάφορα ερωτήματα προς τους ανθρώπους της APR. Αυτό ήταν και κάτι που έκανε αυτή την χρονιά το συνέδριο μοναδικό και διαφορετικό. Στην συνέχεια στις εγκαταστάσεις της APR είχαν οργανωθεί μικρές εκθέσεις με τα νέα προϊόντα που ετοιμάζονται. Αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να περάσουμε από όλα τα Stands και κυριολεκτικά να μάθουμε τα πάντα. Από την διαδικασία παραγωγής και τα υλικά που χρησιμοποιούνται μέχρι και τις ακριβείς επιδόσεις αυτών.

Τι θα δούμε το επόμενο διάστημα από την APR;

  • Νέα Intercooler
  • Νέες Εισαγωγές
  • Kit Φρένων / (4pot / 6pot)
  • Τελικά εξατμίσεων

IMG_6540

 

Ώρα 7:00μμ

Το ρολόι δείχνει 7 το απόγευμα και έχοντας ήδη φορέσει τα “καλά” μας, η ομάδα της APR Greece κατευθείνεται προς το Auburn Hotel για το καθιερωμένο πλέον Dealer Awards & Appreciation Dinner. Η αλήθεια είναι οτι έχουμε ξεκινήσει το δείπνο με αγωνία καθώς βαθιά μέσα μας περιμένουμε την ώρα των βραβείων, που μοιάζει να καθυστερεί περισσότερο από ποτέ. Επιτέλους ξεκινάει. Στην κατηγορία Marketing ακούμε για δευτέρη συνεχόμενη χρονιά πως το APEX AWARD το κερδίζει η APR Greece. Δεν θα μπορούσαμε να νοιώσουμε πιο περήφανοι. Χρειάστηκε ένας χρόνος σκληρής δουλειάς από όλη την ομάδα. Ένα μοναδικό project (Scirocco GT24) που συγκέντωσε 1.3Μ impressions στις φωτογραφίες του και 285Κ views στο πρόσφατο βίντεο αλλά και πάρα πολλές επαγγελματικές φωτογραφήσεις των project μας κατά την διάρκεια της χρονιάς για να κατορθώσουμε να φέρουμε αυτό το βραβείο “σπίτι”. Την APR Greece.

APEX AWARD

APEX AWARD

DAY 3

Η τρίτη και τελευταία ημέρα , ήταν ημέρα συναντήσεων με ανθρώπους της APR για θέματα που αφορούν την εκάστοτε χώρα. Συζητήθηκαν Calibration trips, νέα προγράμματα και αναναιώσεις παλαιοτέρων για οχήματα που αφορούν την Ελληνική αγορά αλλά και νέα προϊόντα που θα αναπτυχθούν στο μέλλον για την χώρα μας.

 

Εντυπώσεις

Το φετινό DC 2017 ήταν μακράν καλύτερο από το περσινό σε όλα του τα επίπεδα. Ο τρόπος που διαχειρίστηκαν οι ομάδες, οι εκθέσεις προϊόντων εντός της APR , οι ξεναγήσεις στους επιμέρους χώρους δεν θα μπορούσαν να γίνουν με καλύτερο τρόπο. Είμαστε σίγουροι πως και τα προϊόντα που ανακοινώθηκαν τις 3 αυτές μέρες θα είναι μοναδικά και θα  ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Για ακόμη μια φορά νοιώσαμε ακόμη πιο σίγουροι για τα προϊόντα που προσφέρουμε και αντιπροσωπεύουμε στην Ελληνική αγορά και πως το μόνο σίγουρο είναι , οτι φτάνουν στο τελικό καταναλωτή μετά από μεγάλα διαστήματα έρευνας και ΜΟΝΟ αν τηρούν τις προϋποθέσεις / Standards που έχει θέσει η APR.

Ραντεβού το 2018 σε ένα ακόμη DC. #goapr #teamapr

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η APR Greece

Στην APR Greece αποστολή μας είναι να παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις μηχανικών βελτιώσεων για οχήματα Volkswagen, Audi, Porsche, Seat και Skoda εξασφαλίζοντας για τον κάθε ενθουσιώδη οδηγό την απόλυτη οδηγική εμπειρία, καθώς με συνέπεια του παρέχουμε την απόλυτη τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις λύσεις που θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε στο δικό σας αυτοκίνητο.

Follow us on Instagram

info@goapr.gr