APR MK7 /MK7.5 Golf R catback

Το τελικό σύστημα εξάτμισης της APR εξατομικεύει την εμφάνιση, τον ήχο και την απόδοση του αυτοκινήτου σας. Όμορφα φτιαγμένα στο χέρι κομμάτια από Τ304 ανοξείδωτο χάλυβα στολίζουν το σύστημα της εξάτμισης με καταπληκτικές TIG κολλήσεις . Οι ελεύθεροι σιγαστήρες με βουρτσισμένη εμφάνιση εξομαλύνουν τον ήχο της εξάτμισης σε ένα βαθύ μουγκρητό ,χωρίς να προσθέτουν περιορισμούς ,ενώ ο σιγαστήρας Helmholtz μειώνει ανεπιθύμητες συχνότητες ήχου.

 Ισχυρά υψηλής ποιότητας βάσεις και εργοστασιακού τύπου σφικτήρες κρατούν το σύστημα σταθερό ,κάνοντας παράλληλα την τοποθέτηση και την αφαίρεση πολύ εύκολη και ακριβής . Ένας χυτός διαχωριστής από 3’’(76mm) σε τετραπλό 2.5’’(63.5mm) δημιουργεί μια πολύ ομαλή μεταφορά ,διώχνοντας σταθερά τα καυσαέρια έξω από το σύστημα ,παράλληλα δείχνει συμμαζεμένο κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα . Οι χυτές θέσεις για τα κλαπέτα κάνουν το όχημα να μπορεί να εξοπλιστεί με τους εργοστασιακούς ηλεκτρονικούς ενεργοποιητές των κλαπέτων , κρατώντας την εργοστασιακή λειτουργία των κλαπέτων . Τέλος, οι 4 ιντσών αφαιρούμενες, φαλτσοκομένες ,γυαλισμένες απολήξεις τελειώνουν το σύστημά μας, προσθέτοντας μια νότα motorsport στο πίσω μέρος του οχήματος.

κυρια χαρακτηριστικα

τεχνικες λεπτομερειεσ

Κορυφαία Ποιοτητα
Κατασκευης

Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής του τελικού συστήματος της APR το κάνει να ξεχωρίζει, ανακάλυψε πιο κάτω όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Σιγαστήρες και RESONATORS

Οι πίσω σιγαστήρες είναι υπεύθυνοι για την μείωση του ήχου της εξάτμισης και αυτό γίνεται χωρίς να προστίθενται περιττοί περιορισμοί στο σύστημα.
Κάθε σιγαστήρας περιλαμβάνει δυο ίσιους διαμπερής διάτρητους σωλήνες οι οποίοι είναι σφιχτά τυλιγμένοι με ανοξείδωτο ατσάλι και fiberglass. Με τα κλαπέτα κλειστά, ο ήχος είναι ήπιος, αλλά όταν ανοίξουν , η εξάτμιση ακούγεται βαθιά και άγρια . Οι σιγαστήρες έχουν ένα πολύ όμορφο βουρτσισμένο φινίρισμα και είναι τοποθετημένοι ψηλά στο πάτωμα ,κάνοντας το σύστημα τέλειο για χαμηλωμένα οχήματα και περιποιημένο κοιτάζοντας το αυτοκίνητο από κάτω.

Ο μπροστά RESONATOR είναι υπεύθυνος για να περιορίζει ανεπιθύμητες συχνότητες ήχου οι οποίες μπορεί να ακούγονται στην καμπίνα των επιβατών. Αυτό επιτυγχάνεται χωρίς να προσθέτουμε περιορισμούς στο σύστημα . Χρησιμοποιώντας τεχνολογία Helmholtz , τα κύματα ήχου αναπηδούν μέσα στο θάλαμο και πίσω στην ροή της εξάτμισης , εξαλείφοντας τις ανεπιθύμητες συχνότητες ο ήχος της εξάτμισης γίνεται ευχάριστος . Κατά την ήπια οδήγηση τα κλαπέτα μένουν κλειστά και το σύστημα της εξάτμισης ακούγεται ήπια επίσης.

Χυτός Διαχωριστής

"

axle-back splitter

Cast Splitter

Κάναμε χυτό τον διαχωριστή των σιγαστήρων για να αυξήσουμε στο μέγιστο την απόδοση του συστήματος κρατώντας την ταχύτητα των καυσαερίων στο μέγιστο και το back pressure στο ελάχιστο. Αυτό επιτυγχάνεται χωρίζοντας σταδιακά το σύστημα από ένα μονό σωλήνα 3’’(76mm) σε ένα τετραπλό σωλήνα 2.5’’(63.5mm)
Το σχέδιο αυτό μας επιτρέπει να κάνουμε την μετάβαση σταδιακά χωρίς να επηρεαστεί η ροή των καυσαερίων. Επι πλέον , αφού το κομμάτι αυτό είναι εμφανή από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου ,κάναμε προσεκτική συναρμολόγηση με πολύ όμορφο φινίρισμα επιφάνειας και TIG κολλήσεις .

Κλαπέτα

"

Valves

Exhaust Valves

Το σύστημα μας προσφέρει δυο κλαπέτα που επιτρέπουν τον έλεγχο της έντασης του συστήματος μέσω των εργοστασιακών ενεργοποιητών των κλαπέτων . Με αυτόν τον τρόπο το σύστημα μπορεί να γίνει από ήρεμο σε άγριο αμέσως ! Σε σχέση με πνευματικά συστήματα και άλλα συνήθη κλαπέτα που βρίσκουμε στην αγορά σήμερα, το σύστημα μας έχει πλήρη εργοστασιακή λειτουργία όσον αφορά τις γωνίες των κλαπέτων .Επι πλέον το σύστημα μας είναι πλήρως συμβατό με ενσύρματα συστήματα που επιτρέπουν στον χρήστη να ανοίγει και να κλείνει τα κλαπέτα με το πάτημα ενός κουμπιού.
Κάναμε χυτές τις θέσεις των κλαπέτων από ανοξείδωτο χάλυβα T304. Εσωτερικά το σύστημα χρησιμοποιεί τμήματα απο T303 κατεργασμένα σε CNC και χάλκινα κουζινέτα , τα οποία έχουν αντέξει ακραίες βασανιστικές δοκιμασίες . Το σύστημα είναι σχεδιασμένο να αντέξει θερμότητα και κραδασμούς για τα χρόνια που θα έρθουν.

Βάσεις – Βραχίονες

"

Our brackets ensure a strong and precise fit

Brackets

 

Οι βάσεις μας εξασφαλίζουν μια ισχυρή και ακριβή εφαρμογή, κάθε φορά. Με το σχεδιασμό μας, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για το ότι οι βάσεις χαλαρώνουν και χάνουν το σχήμα τους με την πάροδο του χρόνου. Οι βάσεις μας είναι άκαμπτες , ακριβείς στη θέση τους, εφαρμόζουν άνετα στη θέση τους και φτιάχτηκαν για να αντέξουν στο χρόνο.

Σωλήνωση

"

We use T304 stainless steel tubing throughout.

Tubing

Χρησιμοποιούμε σωλήνα από ανοξείδωτο χάλυβα T304 σε όλη την έκταση του συστήματος. Βουρτσίζουμε και αφαιρούμε ρινίσματα σε όλους τους σωλήνες, χρησιμοποιούμε τεχνικές κάμψης για να διασφαλίσουμε ότι οι σωλήνες διατηρούν μια σταθερή διάμετρο σε όλο το μήκος του συστήματος , χρησιμοποιούμε κόλληση αργού-TIG με ανάστροφη ροή για γερές και όμορφες κολλήσεις .

Απολήξεις

"

Our polished slash-cut 4” exhaust tips upgrade the rear of the vehicle dramatically.

Tips

Οι γυαλισμένες ,φαλτσοκομένες απολήξεις 4’’(101mm) αναβαθμίζουν το πίσω μέρος του οχήματος δραματικά. Επηρεασμένες από το μηχανοκίνητο αθλητισμό ταιριάζουν ωραία στην εργοστασιακή εμφάνιση ,ακλουθώντας όλες τις καμπύλες απαιτώντας όλη τη σωστή προσοχή σε όλα τα σωστά σημεία.
Χαράξαμε με laser αν μικρό και διακριτικό λογότυπο APR στο πάνω μέρος κάθε απόληξης , χρησιμοποιούμε σφιγκτήρες T304 Torca Accuseal οι οποίοι κουμπώνουν με ευκολία . Τέλος αφού οι απολήξεις είναι αφαιρούμενες, μπορείτε να τις αλλάξετε με οποιαδήποτε άλλη από τα σχέδια μας .

Συμβατότητα με Downpipe

"

We’ve designed our system to be 100% bolt-on with the factory exhaust DP and APR Race DP.

DP Compatibility

Έχουμε σχεδιάσει το σύστημα μας να είναι 100% συμβατό με το εργοστασιακό downpipe αλλά και με το APR Downpie. Δε χρειάζεται κόψιμο ή συγκόλληση για να τοποθετηθεί το σύστημα. Απλά μπαίνει χάρη στον μειωτήρα για χρήση με το εργοστασιακό downpipe και με το σύνδεσμο για την χρήση με το APR Downpipe , όλα περιλαμβάνονται στο σύστημα

Σφιγκτήρες

"

Our system uses OEM-style low-profile slip clamps and T304 stainless-steel Torca AccuSeal clamps for the exhaust tips

Clamps

Το σύστημα μας χρησιμοποιεί σφιγκτήρες ολίσθησης T304 από ανοξείδωτο χάλυβα, OEM , χαμηλού προφιλ και T304 Torca Accuseal σφιγκτήρες για τις απολήξεις. Η επιλογή μας στους σφιγκτήρες αυτούς επιτρέπει στο σύστημα να καθίσει στο σύστημα ψηλά στην σήραγγα της εξάτμισης ,κάτι το οποίο θα βοηθήσει όσα οχήματα είναι χαμηλωμένα, με απόλυτη συμβατότητα ανεξάρτητα από ποιο downpipe μπορεί να έχετε. Οι σφιγκτήρες επιτρέπουν την εύκολη αλλαγή απολήξεων καθώς και την προσθήκη ή αφαίρεση του downpipe με ευκολία. Κάθε ένωση είναι στρατηγικά τοποθετημένη ώστε να εξασφαλίσουμε το σύστημα να έχει ελάχιστες ευκαιρίες να γυρίσει είτε κατά την τοποθέτηση ή κάτω από δυνατή οδήγηση . Τέλος επειδή δεν υπάρχουν πλακάκια-φλάντζες στο σύστημα , μπορεί να τοποθετηθεί σε εργοστασιακό downpipe, APR Downpipe ή σε οποιοδήποτε άλλο downpipe με μεγάλη ευκολία . Δεν υπάρχουν κοψίματα, κολλήματα ή ασυμβατότητα και δεν υπάρχουν φλάντζες για αντικατάσταση.

Κατασκευασμένα από την APR

"

Created In-House

 

Τα συστήματα εξάτμισης μας είναι περήφανα σχεδιασμένα, ανεπτυγμένα, συναρμολογημένα και ποιοτικά ελεγμένα στις δικές μας εγκαταστάσεις έκτασης 78.000sq.ft στο Opelika της Alabama.

ΗΧΟΣ

Προαιρετικές Απολήξεις

Diamond-Black Double-Walled Tips

Οι γυαλισμένες , φαλτσοκομένες απολήξεις 4’’(101mm) διπλού τοιχώματος αναβαθμίζουν το πίσω μέρος του οχήματος δραματικά. Επηρεασμένες από το μηχανοκίνητο αθλητισμό ταιριάζουν ωραία στην εργοστασιακή εμφάνιση ,ακλουθώντας όλες τις καμπύλες απαιτώντας όλη τη σωστή προσοχή σε όλα τα σωστά σημεία. Κάθε απόληξη έχει σκαλισμένο το λογότυπο της APR, κάθε κιτ πουλιέται σαν σετ των δυο απολήξεων. Τέσσερις απολήξεις χρειάζονται.

Polished Silver Double-Walled Tips

Οι βουρτσισμένες ,φαλτσοκομένες απολήξεις 4’’(101mm) αναβαθμίζουν το πίσω μέρος του οχήματος δραματικά. Επηρεασμένες από το μηχανοκίνητο αθλητισμό ταιριάζουν ωραία στην εργοστασιακή εμφάνιση ,ακλουθώντας όλες τις καμπύλες απαιτώντας όλη τη σωστή προσοχή σε όλα τα σωστά σημεία. Κάθε απόληξη εχει σκαλισμένο το λογότυπο της APR, κάθε κιτ πουλιέται σαν σετ των δυο απολήξεων. Τέσσερις απολήξεις χρειάζονται.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

(+30) 2310-799.353

Ωράριο Λειτουργίας 09:00π.μ – 05:00μμ

Email info@goapr.gr

Η APR Greece

Στην APR Greece αποστολή μας είναι να παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις μηχανικών βελτιώσεων για οχήματα Volkswagen, Audi, Porsche, Seat και Skoda εξασφαλίζοντας για τον κάθε ενθουσιώδη οδηγό την απόλυτη οδηγική εμπειρία, καθώς με συνέπεια του παρέχουμε την απόλυτη τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις λύσεις που θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε στο δικό σας αυτοκίνητο.

Follow us on Instagram

info@goapr.gr