Image Alt
protection

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ XPEL

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

XPEL ULTIMATE

Σας παρουσιάζουμε την πρώτη μεμβράνη προστασίας χρώματος από πολυουρεθάνη που έχει την ικανότητα να επανέρχεται στην αρχική της κατάσταση , την XPEL ULTIMATE αμερικανικής εταιρείας XPEL. Η μεμβράνη προορίζεται για την προστασία χρώματος του αυτοκινήτου και άλλων μέσων μεταφοράς από θρύμματα, γρατζουνιές, άμμο και άλλες χημικές και οργανικές ενώσεις . Καθ’όλη την λειτουργία το υλικό δεν απαιτεί στίλβωση.

Οφέλη μεμβράνης XPEL ULTIMATE

Έχει την ξεχωριστή ικανότητα να επαναφέρεται μόνη της (με την επίδραση οποιασδήποτε θετικής θερμοκρασίας στο σημείο που υπάρχει πρόβλημα).

Η μεμβράνη της XPEL εχει μεγάλο βαθμό ελαστικότητας και απώλεια συρρίκνωσης.

Η μεμβράνη της XPEL εχει μεγάλο βαθμού καθαρότητας και διαφάνειας του υλικού σε σχέση με τους ανταγωνιστές

Η μόνη μεμβράνη προστασίας χρώματος με εργοστασιακή εγγύηση 10 χρόνια.

Το ανώτερο αντιχαρακτικό στρώμα της μεμβράνης XPEL ULTIMATE έχει χαμηλή επιφανειακή ενέργεια, με αποτέλεσμα η μεμβράνη να είναι ελάχιστα επιδεκτική σε μολύνσεις με οργανικές και χημικές ενώσεις ( έντομα, περιττώματα πουλιών, άσφαλτος κ.α.) ‘Όλα αυτά μπορούν να καθαριστούν με απλά μέσα νοικοκυριού.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ανεξάρτητων δοκιμών η μεμβράνη έδειξε τα καλύτερα αποτελέσματα μεταξύ των άλλων δειγμάτων δοκιμής που ήταν γνωστές μάρκες μεμβρανών πολυουρεθάνης, υπό την επίδραση σε αυτήν χημικών ουσιών , αμμοβολής και μηχανικών βλαβών

Το πάχος της μεμβράνης είναι 180 microns ενώ το μέγιστο πλάτος είναι 1,52 μ.

Με ποιόν τρόπο η μεμβράνη XPEL ULTIMATE έχει την ικανότητα να επαναφέρεται μόνη της;

Η δομή της μεμβράνης περιλαμβάνει ένα ειδικό ελαστομερές πολυμερές, το οποίο έχει “μνήμη”. Επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση, και για αυτό το λόγο σε περίπτωση βλάβης σε οποιοδήποτε τμήμα της μεμβράνης, τα μόρια του πολυμερούς επιστρέφουν στο αρχικό τους σχήμα.

Μετά από ποιες βλάβες η μεμβράνη επαναφέρεται στην αρχική κατάσταση;

Σε αυτές τις βλάβες ανήκουν μικρά θρύμματα, επιφανειακές γρατζουνιές (από βούρτσα πλυντηρίων , από σκληρά πανιά καθαρισμού ). Σε περίπτωση που η βλάβη είναι βαθιά λόγο ατυχήματος η επαναφορά της μεμβράνης είναι αδύνατη.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να γίνει η επαναφορά της μεμβράνης;

Εξαρτάται από τον βαθμό της βλάβης ( από 1 ώρα έως μερικές μέρες). Αυτή η διαδικασία μπορεί να επιταχύνει με θετική θερμοκρασία (ζεστό νερό, ηλιακές ακτινοβολίες, ζεστός αέρας από πιστολάκι). Κατά συνέπεια, το καλοκαίρι η διαδικασία επαναφοράς πραγματοποιείται πολύ πιο γρήγορα σε αντίθεση με τον χειμώνα.

Πόσες φορές μπορεί να γίνει η επαναφορά της μεμβράνης στην αρχική της κατάσταση;

Χάρη σε ένα ειδικά εξελιγμένο ελαστομερές πολυμερές στρώμα , από το οποίο αποτελείται η μεμβράνη, η επαναφορά μπορεί να γίνει άπειρες φορές, εκτός να καταστρέψει πρώτος.

Πόσο καιρό η μεμβράνη διατηρεί την αρχική της κατάσταση;

Για το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μεμβράνες προστασίας χρώματος όπου είναι το κιτρίνισμα της μεμβράνης ο κατασκευαστής XPEL είναι η μόνη εταιρία παγκοσμίως που δίνει εγγύηση 10 χρόνια. Επιπλέον, το συχνό πλύσιμο επηρεάζει θετικά την εξωτερική εμφάνιση της μεμβράνης.

Πώς να αφαιρέσετε επίμονο λεκέ από την μεμβράνη;

Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί απλό οινόπνευμα ή ειδικό καθαριστικό του χρώματος του αυτοκινήτου, το οποίο υπάρχει σε όλα τα καταστήματα.

Τι φροντίδα χρειάζεται η μεμβράνη;

Η μεμβράνη XPEL ULTIMATE χρειάζεται λιγότερη φροντίδα από άλλους αντιστοίχους τύπους μεμβρανών πολυουρεθάνης.

Τι φροντίδα χρειάζεται η μεμβράνη;

Η μεμβράνη XPEL ULTIMATE χρειάζεται λιγότερη φροντίδα από άλλους αντιστοίχους τύπους μεμβρανών πολυουρεθάνης.

Ωστόσο υπάρχουν κάποιες κατευθυντήριες προτάσεις για την φροντίδα της μεμβράνης:

Πραγματοποιήστε πλύσιμο του αυτοκινήτου σε 2 εβδομάδες μετά την τοποθέτηση του υλικού.

Να γίνεται συχνά πλύσιμο του αυτοκινήτου

Οι δύσκολοι λεκέδες μπορούν να φύγουν με το οινόπνευμα ή ειδικά προϊόντα καθαρισμού του αυτοκινήτου.

Περιοδικά τρίψτε την επιφάνεια της μεμβράνης με κερί ή άλλα στιλβωτικά

Για ποιο γρήγορη επαναφορά της μεμβράνης ρίξτε ζεστό νερό ή αφήστε το αυτοκίνητο στον ήλιο

Τι εγγύηση έχει η μεμβράνη και τι συμπεριλαμβάνει;

Η κατασκευαστική εγγύηση είναι 10 χρόνια. Συμπεριλαμβάνει κιτρίνισμα του υλικού, εμφάνιση ρωγμών, ξεφλούδισμα, φούσκωμα του υλικού, αλλαγή χρώματος. Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του οχήματος, οι οποίες μπορεί να προκλήθηκαν σε τροχαίο ή άλλες ζημιές.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

(+30) 2310-799.353

Ωράριο Λειτουργίας 09:00π.μ – 05:00μμ

Email info@goapr.gr

Η APR Greece

Στην APR Greece αποστολή μας είναι να παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις μηχανικών βελτιώσεων για οχήματα Volkswagen, Audi, Porsche, Seat και Skoda εξασφαλίζοντας για τον κάθε ενθουσιώδη οδηγό την απόλυτη οδηγική εμπειρία, καθώς με συνέπεια του παρέχουμε την απόλυτη τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις λύσεις που θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε στο δικό σας αυτοκίνητο.

Follow us on Instagram

info@goapr.gr